Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - Εξαιτίας της αναταραχής... - Θέατρο Olvio

"Εξαιτίας της αναταραχής..."
...από το θίασο "Μοντέρνοι Καιροί"


Ενα σπονδυλωτό, σύνθετο θέαμα, όπου οκτώ ηθοποιοί ερμηνεύουν πολυάριθμους ρόλους, με αστραπιαίες αλλαγές κοστουμιών και ερμηνείας.

Eνα ταξίδι στο χρόνο, από το σήμερα, πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα και από κει πάλι στο σήμερα. Με άφθονο, καυστικό χιούμορ αλλά και και με υλικό από ποιητικά, φιλοσοφικά, πολιτικά κείμενα και δοκίμια των Λόρκα, Μπρεχτ, Φουκώ, Μπουκόφσκι, Λειβαδίτη, Ρόζα Λούξεμπουργκ, Κλάρα Τσέτκιν, Έμα Γκόλντμαν, Έλλης Παππά, κ.α., οι αλλεπάλληλοι ρόλοι ζωντανεύουν στη σκηνή για να μας οδηγήσουν σε μια θεατρική βραδιά που ψυχαγωγεί, συγκινεί, συναρπάζει και εν τέλει, απελευθερώνει από τη σημερινή μιζέρια. Για να οραματιστούμε ένα πιο φωτεινό μέλλον που θα ανήκει σε έναν «ανθρώπινο» άνθρωπο. Για να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία, να δημιουργήσουμε μια αλλιώτικη, καλύτερη ιστορία για την ανθρωπότητα, μια ιστορία που να μας αξίζει.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2/3 ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΤΟ giaproskliseis@gmail.com ΜΕ ΘΕΜΑ " OLVIO" . ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο:
Συλλογική δημιουργία του θιάσου. Η σύλληψη και η τελική διαμόρφωση του κειμένου έγινε από τον Κώστα Νταλιάνη.
Σκηνοθεσία:
Νταλιάνης Κώστας
Μουσική σύνθεση:
Γιατράς Διονύσης
Χορογραφίες:
Ζαφειροπούλου Λίλα
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:
Ανυφαντή Ειρήνη, Γεωργοσόπουλος Βασίλης, Καραμάνη Κέλλυ, Κολοκυθά Μαρία, Νταλιάνη Φάνια, Παπασπύρου Εβίτα, Σειραδάκη Κλαίρη, Τσεργάς Νίκος
Στο πιάνο: Κατσιδονιώτης ΔημήτρηςΑπό 18 Νοέμβρη 2011

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 8 μ.μ.

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 18 ευρώ Φοιτητικό, νεανικό κάτω των 25, άνω των 65, ΑΜΕΑ,: 13 ευρώ Άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ: 10 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων:
210 3414118
θέατρο OLVIO
Φαλαισίας 7, Βοτανικός