Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - AΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... - ΦΟΥΑΓΙΕ


«AΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ...»
των Ανατολή Αθανασιάδου, Μαρίνα Πολυμέρη

Από 21 Νοεμβρίου στο Φουαγιέ

500γρ. φερεμόνη, 400γρ. σεροτονίνη-ντοπαμίνη, 1000γρ. αδρεναλίνη
και τέλος 5 κουταλάκια της σούπας οξυτοκίνη... Τι μας κάνει;


ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... μια διαδραστική περφόρμανς με πρωταγωνίστριες την Μαύρη Χήρα και την Χαμογελαστή Αράχνη και αφηγήτριες τις Ανατολή Αθανασιάδου και Μαρίνα Πολυμέρη που υπογράφουν το κείμενο και τη σκηνοθεσία.
Μέσα απο επιστημονικά άρθρα για τον έρωτα, ποιήματα, αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια, αλλά και προσωπικές αφηγήσεις, οι δυο γνωστές ηθοποιοί, διασκεδάζουν την αγωνία μας για τον έρωτα παίζοντας με το κοινό. Στην ζωντανή αυτή συνομιλία ανάμεσα σε ηθοποιούς και θεατές, που παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο φουαγιέ του THEATROVICTORIA, ξεδιπλώνονται όλα τα στάδια του έρωτα - το φλέρτ, η σχέση, έως το τελικό και πιο επώδυνο στάδιο - τον χωρισμό.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/3 ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΤΟ giaproskliseis@gmail.com ΜΕ ΘΕΜΑ "AΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ" . ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3 ΣΤΙΣ 18:00   

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Ανατολή Αθανασιάδου, Μαρίνα Πολυμέρη
Κείμενο: Ανατολή Αθανασιάδου, Μαρίνα Πολυμέρη
Σκηνικά, Κοστούμια: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Χορογραφίες - Κίνηση: Αρτεμις Ιγνατίου
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντής Σφέτσας
Φωτισμοί: Τάσος Ζαφειρόπουλος

INFO:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 9:15μμ

THEATROVICTORIA
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)
200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339



ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ

Γενική είσοδος 15,00 €

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ
Ανατολή Αθανασιάδου
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών. Σπούδασε χορό στην σχολή του Βαγγέλη Σειληνού και παρακολούθησε studio-σεμινάρια υποκριτικής με τους Β. Διαμαντόπουλο, Α. Μανωλικάκη και Ε. Σκότη καθώς και εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού στο Πολύτεχνο και στο κέντρο Δραματοθεραπείας ΑΘΥΡΜΑ.
Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις εξής σειρές: Πρόβα νυφικού», «Βεντέτα», «Είμαστε στον αέρα», «Και πάλι φίλοι», «Ευτυχισμένες μέρες», «Κλείσε τα μάτια», «Βέτα Κουίν» καθώς σε αυτοτελείς σειρές όπως «Αστυνόμος Μπέκας», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Ιστορίες της απέναντη όχθης», «Αληθινοί έρωτες». Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες: «Οι ώρες» της Α. Αγγελίδη, «Οι Απόντες» του Ν. Γραμματικού, «Μη μου άπτου» του Δ. Γιατζουζάκη, «6 με έξι» του Γ. Πετρόπουλου, «Παίζει ο θεός με το αλατοπίπερο» του Α. Αριστόπουλου. Επίσης συμμετείχε στις μικρού μήκους ταινίες «Το παντρολόγημα» του Γ. Μπακόλα, «Η Ρόζα κάπως έτσι» του Σ. Στάγκου και «Merry kitschmas» του Η. Δημητρίου. Στο θέατρο συνεργάστηκε με την Αμαξοστοιχεία –θέατρο το Τρένο στο Ρουφ στις παραστάσεις «Το κολιέ της Ελένης» Κ. Φρεσέτ (σκην. Τ. Λύγαρη) και «το γαιδουροκαλόκαιρο» Λ. Μόρις (σκην. Τ. Λύγαρη)
Με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων συνεργάστηκε στην παράσταση «Φιάκας» Δ. Μισιτζή (σκην. Γ. Μπακόλας). Με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης συνεργάστηκε στις παραστάσεις «Το τραγούδι του έρωτα» Φ. Γ. Λόρκα και «Υπηρέτης δυο Αφεντάδων» (σκην. Ν. Νικολάου). Με το θέατρο ΣΤΟΑ στις παραστάσεις «Η φυλακή του Ολυ» Ε. Μποντ και «το πρόβλημα του Κώστα» Β. Ραίση (σκην. Θ. Παπαγεωργίου) καθώς και στις παιδικές παραστάσεις «Ένα δέντρο μεγαλώνει στο Μπρουκλιν» Μ. Σμιθ και «Τα μαγικά μαξιλάρια» Ε. Τριβιζάς (σκην. Λ. Πρωτοψάλτη). Με το θεατρικό οργανισμό «Κύτταρο» στην παρασταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» (σκην. Θ. Θεολόγης). Με τον θεατρικό οργανισμό «Στιγμή» στις παραστάσεις «Σταγόνες πάνω στην καυτή πέτρα» Ρ. Β. Φασμπίντερ, «Το χιόνι» Μ. Βίσκι, «Η Νεράιδα» Ζ. Ζιρωντού, «Το Ουράκας» Α. Μοντεσάντος, «Η Τρελλοβγενιώ» Ι. Κανιατί, «Μια στιγμή πρίν» Σ. Μπελμπέλ, «Είμαι άσχημη» Σ. Μπελμπέλ (σκην. Γ. Αναστασάκη)
Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε δήμους και σχολεία
Μαρίνα Πολυμέρη
Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη (2000). Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Το γαϊδουροκαλόκαιρο» της Λούση Μόρις, θέατρο το Τρένο στο Ρουφ (σκην. Τ. Λύγαρη), «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» της Χ. Σπηλιώτη, θέατρο το Τρένο στο Ρουφ και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής (σκην. Δ. Ιωάννου), «Η παράσταση συνεχίζεται» του Ρικ Άμποτ, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρόδου (σκην. Α. Αντωνίου), «Κλυταιμνήστρα?» του Α. Στάικου, θέατρο Ράγες (σκην. Α. Στάικου), «Καπνοκράτωρ» του Α. Στάικου, θέατρο ΕΜΠΡΟΣ - θέατρο Altera Pars (σκην. Α. Στάικου), «Ορέστης» του Ευριπίδη, Πειραματική Σκηνή - Άδειος Χώρος (σκην. Ε. Τζιρτζιλάκη), «Όπως τον Πινόκιο» της Κ. Ιγερινού θέατρο Χώρα (σκην. Γ. Λαπατάς), «Τομ Σώγιερ» του Μαρκ Τουέιν, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου (σκην. Σ. Μαβίδη). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Η χορωδία του Χαρίτωνα» (σκην. Γ. Καραντινάκη), Τιμή ευκαιρίας (σκην. Σ. Λιαροπούλου), βραβείο καλύτερης ταίνιας digi 2008 Φεστιβάλ Δράμας, Bank Bang (σκην. Α. Παπαδημητρόπουλου). Στην τηλεόραση έλαβε μέρος στην εκπομπή «Ελληνικά Μονόπρακτα» με το έργο «Κλυταιμνήστρα?» του Α. Στάικου και τηλεσκηνοθεσία Γ. Γκικαπέπα)

Αρτεμις Ιγνατίου

Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Συνέχισε τις σπουδές της στο Χορό και στο Θέατρο, στην Νέα Υόρκη. Χορογράφησε πολλές θεατρικές παραστάσεις και όπερες και συνεργάστηκε με την Λυρική Σκηνή, το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, το Χορόδραμα της Ρ. Μάνου, τα Χορικά της Ζ. Νικολούδη, το Εθνικό Θέατρο, το Μουσείο Μπενάκη, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής και Καβάλας. Από το 1991 είναι καθηγήτρια Χορού στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Από το 2010 καθηγήτρια Χορού στην Δραματική Σχολή Ίασμος, όπου και αναλαμβάνει Καλλιτεχνική Διευθύντρια για το 2011 - 12. Πρόεδρος του Σωματείου Χορού και Ρυθμικής (1999 - 2003), Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων (2006 - σήμερα) και Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος του διεθνούς συμβουλίου χορού της UNESCO (2011 - σήμερα)
Είναι ιδρύτρια του χοροθεάτρου ART και παρουσιάζει πολλές παραγωγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2007 το Χοροθέατρο ΑRT εκπροσώπησε την Ελλάδα στο 10ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού (Λεμεσσός - Κύπρος) και το 2008 παρουσίασε την παράσταση Μούσες στην επίσημη τελετή έναρξης του φεστιβάλ του Πεκίνου (Κίνα).
Από το 2008 είναι η επίσημη Χορογράφος της τελετής Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλογας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο 2008 – Βανκούβερ 2010) και τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας (Σιγκαπούρη 2010).

Αλέξανδρος Κομοπόγιωργας

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών το 1998. Εχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με τους σκηνοθέτες: Μ. Βολανακης, Κ. Ρουγγερη, Λ. Λοιζίδης, Σ. Λιβαθινός, Λ. Ρικάκη, Κ. Πασχάλης, Γ. Ιορδανίδης, Τ. Λυκουρέσης, Γ. Κακλέας, Λύτρα, Γ. Νανούρης, Σ. Φύτρος.
Παράλληλα έχει συνεργαστεί ως σκηνογράφος – ενδυματολόγος : Με την ομάδα σύγχρονου χορού Αιώρηση στις παραστάσεις: «Φωτοσκιάσεις», «Χοροπαίγνια», «Ατμόσφαιρες» σε χορογραφίες της Α. Ιγνατιου. Με τον Θίασο Περί τεχνών «Τα Κάστρα των Ονείρων μας» της Ζ. Σαρίδου σε σκηνοθεσία της ιδίας. Με τις Μαγικές Σβούρες στις παραστάσεις: «Αυτός ο Μεγάλος Μικρός Σίτος Σιταράκης» του Δ. Αδάμη στο Θέατρο Αθηναΐς, «Αμέλια η Νεράιδα των Αστεριών» του Δ. Αδάμη, «Ανεμόμυλοι για Ανεμόμυλους Ταξιδιώτες» του Δ.Αδάμη, «Η Φάρμα των Ζώων» του Τζ. Όργουελ, «Ξυλένια Κούκλα» παραδοσιακό παραμύθι, «Αυτός ο μεγάλος Μικρός Σίτος Σιταράκις» του Δ. Αδάμη, «Ο θαυμαστος κοσμος του Νιλς Χολγκενσον» της Σέλμα Λάγκερλεφ, «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτα» του W. Shakespeare στο θέατρο Αθηνών σε σκηνοθεσία του Δ. Αδάμη. Με την ομάδα η όλοι… η «Η Νυχτερινή Βάρδια» του Μ. Μούρφη σε σκηνοθεσία Δ. Αδάμη στο Σύγχρονο θέατρο Αθήνας Γ. Κιμούλη (β΄ σκηνή).
Με το χοροθέατρο Αrt της Άρτεμις Ιγνατίου στις παραστάσεις: «Σαν… τη βροχή» του Τ. Ουίλιαμς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 1η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού, «Πώς να πω» του Σ. Μπέκετ στο θέατρο Αργώ, «Cold Water Traces» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού, στο θέατρο Χυτήριο, στο Φεστιβάλ Χορού Στουτγάρδης της Γερμανίας και στο 10ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Χορού στη Λεμεσό της Κύπρου, «Light traces» στο Σύγχρονο θέατρο Αθήνας Γ. Κιμούλη (κεντρική σκηνή), στο 6ο Φεστιβάλ Χορού στο Βελιγράδι της Σερβίας και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 3η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού, «Μούσες» στην Έναρξη του Φεστιβάλ Πεκίνου 2008 στη Κίνα σε χορογραφίες της Α. Ιγνατιου. Με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, «Η φιλοσοφία στην σκηνή» του Θεόδωρου Πελεγρίνη, σκηνοθεσία Γ. Νανούρης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Ν. Σκαλκώτας. Με την ομάδα Θεάτρου «δυο συν», «η και ο» των Α. Κομπόγιωργα – Γ. Τσαγκαράκη, σε σκηνοθεσία Σ. Φύτρου στο Mayo bar. "Αυτή και αυτή" σκηνοθεσία Φάνη Γέμτου στο Αγγέλων βήμα.